www.lichterwerkt.nl

Contact

Routebeschrijving:

De kortste route...

Vanuit Nijmegen:
Komt u vanaf de A50 (Nijmegen - Eindhoven), dan neemt u de afslag Nistelrode en neemt u aan het einde van de afslag op de rotonde de eerste afslag (Noorderbaan). Vervolgens neemt u de eerste weg links (Waardsestraat), gelijk weer links (Canadabaan) en na 50 meter bent u bij ons. Welkom.

Vanuit Eindhoven:
Komt u vanaf de A50 (Eindhoven - Nijmegen / Arnhem ), dan neemt u de afslag Nistelrode en gaat u aan het einde van de afslag links. Bij de rotonde gaat u rechtdoor (2e afslag / Noorderbaan). Vervolgens neemt u de eerste weg links (Waardsestraat), gelijk weer links (Canadabaan) en na 50 meter bent u bij ons. Welkom.

Vanuit 's Hertogenbosch:
Komt u vanaf de A59 ('s Hertogenbosch - Nijmegen), dan neemt u de afslag Nistelrode / Oss Oost en gaat u aan het einde van de afslag op de rotonde links (2e afslag). Bij de stoplichten gaat u rechts de A50 op richting Eindhoven (LET OP!! Houdt hierbij rechts aan om direct de afslag Nistelrode te nemen. Vervolgens neemt u aan het einde van de afslag op de rotonde de eerste afslag (Noorderbaan), direct eerste weg links (Waardsestraat) en gelijk weer links (Canadabaan). Na 50 meter bent u bij ons. Welkom.

Sherpaminiloaders.com

Hanenberg Materieel BV

Canadabaan 14
5388 RT Nistelrode
Tel: +31 (0) 412-613344
Fax: +31 (0) 412-611934
Ma t/m Vr: 8:00 - 17:30 uur
www.sherpaminiloaders.com